Post by saureslatalen on Mar 14, 2022 9:36:33 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join \u0026 Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join \u0026 Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakiranje neograničenih kovanica ▞▞▞
▞▞▞ Join \u0026 Strike 2022 version ▞▞▞
Join & Strike Action lkfx
"ova igra ne sadrži oglase" sigurno dickwads zašto sam odmah dobio oglas poput zamisli da lažeš u svojim oglasima? oh čekaj zaboravio sam da si uložio 0 truda u ovu kao i svaku drugu igru
Igra je dobra, ali želite igrati online igru onda to nije za vas jer možete puno dodati tijekom igre za igrom i želite udvostručiti svoj novčić pa ponovno gledati dodajte
Ova igra tvrdi da u oglasu nema oglasa, ali ima oglasa
Dobra igra ali je dosadna
Ono što stvarno mrzim u ovoj igri su baze u raid-u 8 jer kad god se pojave, uvijek me ubiju gdje god idem, možda im dodaju veliko hlađenje
Doslovno mi se sviđa ova igra. TAKO JE ZABAVNA I BOLJA JE OD DRUGE ROUGELIKE IGRE KOJU JA IKADA IGRAM ČAK SE SVIĐA KOLIKO BRZO DOBIJETE PUNO NOVCA DOK RADITE MNOGO POSLA IGRAĆI NA NIVOIMA 🤩🤩🤩 plus ako ne želite da odete s mreže 😃
Ok lijepo
Oglas kaže: Ova igra nema reklame. Ali ako odete u trgovinu aplikacija ili Google play trgovinu, doslovno piše da sadrži oglase. Nemojte preuzimati
Zabavno je igrati ovu igru, ali užasno razočaranje jer se pojavljuje previše odvratnog neželjenog oglašavanja. Mogu dati samo 2 zvjezdice
Danas ne radi moja igra 😒 molim vas pomozite mi
Baš je zabavno ako se možete nositi s OGLAŠAVANJEM SVAKIH 5 JAVNIH SEKUNDI!!!
oglas ove igre kaže da nema oglasa ima puno oglasa odlična igra previše oglasa
i t h a s a a d s s
Općenito dobro vrijeme koje izaziva ovisnost
Uložio sam tone sati u ovu igru otkako je lansirana, jednostavna i zabavna i nastavlja se razvijati makar i malo, sviđa mi se to.
Super duper dobra igra sviđa mi se. Najbolja igra. Nikada neću zaboraviti ovu igru. U cijelom životu😄
Stvarno bih želio ovoj igri dati 0 zvjezdica jer u reklami piše da doslovno nema reklama, ali prva stvar koju vidim kada završim razinu je reklama. Reklama igre je jako loša pa ovu igru ne bih preporučio nikome jer je lagala ljudima
Ovo je tako zabavno stari da je najuzbudljiviji raid ova igra s pet zvjezdica
Join & Strike অ্যাকশন htsc
dobro je
spremni za epsku utrku s stickmanima i lovite neprijatelje u sukobu s publikom. Zgrabite svoj pištolj i uđite u arenu za pucanje! Dodajte nove stickmen u svoju vojsku da odbijete neprijateljske napade. Trčite s gomilom i pucajte u sve suparničke ekipe. Preživite ovu epsku avanturu kako biste se sukobili s vrhunskim šefom. Spreman! Postavi! Štrajk! ZNAČAJKE: ● Zarazna igranja stickman igara ● Jednostavna i glatka kontrola jednim prstom ● Realističan ragdoll 3D stickman ● Oštra hiper-ležerna grafika ● Puno borbenih igrica koje izazivaju ovisnost
Igra je bila prilično zanimljiva. Ne razumijem zašto toliko ljudi mrzi reklame. Ne pojavljuju se tako često i traju samo 5 sekundi, a onda ih možete preskočiti. Iako je oglas za igru bio neka vrsta mamaca za klikove, to je bila prva 3D mobilna igra koju sam zapravo zadržao. Ovo je sjajna igra i mislim da zaslužuje puno više poštovanja nego do sada.
Puno reklama.. Inače je igra dobra.
Previše dodati
Sviđa mi se igra i dao bih 5 zvjezdica, ali ne mogu prikupiti množitelj kruga ili bonus škrinju jer nema dostupnog videozapisa za gledanje, ali čim pritisnem gumb za polaganje prava ili ne hvala, ide se ravno na oglas/videozapis. Također, u raid-u se pokreti igrača i pokreti zaslona ne podudaraju što uzrokuje kašnjenje tako da igrači mogu sustići grupu dopuštajući neprijateljima da vas okruže i ubiju
Zabavna igra, ali previše puta videozapis nije dostupan za nagrade i poklon kutije
Oglasi na svakoj pozornici. Super iritantno
ova igra seid nema reklame ali ima dao bih joj pet zvjezdica da nije reklama
Zavaravajuće oglašavanje. Igra se ne igra kako je reklamirano. "Bez oglasa" je netočno.
Opet, još jedna igra koja korisniku treba gledati reklame kako bi pobijedila.
Dodajte novu fazu
Pristojna igra. Dakle, možete mi dati automatske oglase koji mi ništa ne donose, ali SVAKI PUT kad pokušam pogledati oglas za nagradu, piše da oglas nije dostupan?? Rado bih pogledao oglas za nagradu, ali očito je da jednostavno ne želite davati nagrade za to. Masivno frustrirajuće
Jedini razlog zbog kojeg ovo dajem nisku ocjenu je da nema apsolutno nikakvih uputa o tome kako spojiti oružje. Pokušao sam sve, od toga da moji ljudi imaju isto oružje do toga da oni budu neopremljeni da ništa od toga nije uspjelo.
Zabavna, ali to je jedna od onih aplikacija u kojoj provodite više vremena gledajući oglase nego igrajući igricu (čak i ako preskočite oglase koji vas nadograđuju)
Previše oglasa. Čak i usred faze igre.
Meh
गेम तो ठीक है लेकिन ऐड ने गेम को खााब खााब फालतू का टाइम ऐड में खराब होता है।
Ništa osim reklama!
Ako odlučite ne gledati video, on još uvijek ima video koji morate gledati umorni od reklama u besplatnim igrama
Join & Strike Action lkfx
mmm
Ne možete igrati igru kada imate oglas svakih 30 sekundi, to će vas spriječiti da igrate samo da biste izbrisali oglas
Atlantis - Alien Space Shooter Laga dkq
Postoje 2 puno oglasa Za udvostručenje ili utrostručenje nagrada nema dostupnih videa
Previše oglasa, oglasi su više od igre ne instalirajte ovu igru ako imate manje strpljenja
Join & Strike অ্যাকশন htsc
Ta nice je najbolji i najskuplji auto snimanje je najbolji i najskuplji auto na svijetu je najbolje i najskuplje vozilo na svijetu je najbolje i najpristupačnije vozilo na svijetu je dobar izbor ako želite budite u 333inches ili obiteljskom životu s najvažnijim i možete si to priuštiti 4 ujutro besplatno i puno ghoula ili nove godine za vaše sljedeće putovanje ili dobar provod za nekoliko tjedana i pol dobru ljubav koju ćete pronaći na rasprodaji na kući da svoju obitelj učinite domom i ostanete
Ioo
Programeri su zaboravili dodati oglase, pretpostavljam da nema videa, a nakon što sam igrao tako dobro, ne mogu dobiti svoj plijen. Prilično depresivno Molim vas, dodajte svoje video zapise ili mi barem dajte moj plijen.
Dobro, ali puno dodataka čini nešto po tom pitanju, puls dodaje puno drugih značajki
Igram već nekoliko tjedana, igra je zapravo prilično zabavna...... Zapravo bih ovu igru igrao s 5 zvjezdica......ali ima Waaaaaaaaaaa previše oglasa😡 samo zbog količine oglasa iz kojih sam morao izaći....3 zvjezdice