Post by saureslatalen on Mar 14, 2022 9:30:00 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Celestial Fate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Celestial Fate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ avada punktid ▞▞▞
▞▞▞ Celestial Fate 2022 version ▞▞▞
Graafika tark, see on hea. Pole kogenud mahajäämust, võib-olla seetõttu, et mängijaid pole palju või võib-olla on nende server hea. Mängul pole päris selget süžeed. Ülesanded pole tegelikult nii huvitavad, neil pole mingit mõtet, palun töötage selle kallal. Samuti on õige kasutada automaatset marsruutimist või automaatset lahingut, kuid pange selleks vähemalt välja nupp ja lubage mängijatel ise mängu mängida. See võtab mängust põnevuse. Igatahes jah, palun töötage nende asjadega.
Kena mäng... Aga vaja on tasuta
كلمات كراش - لعبة تسلية وتحدي من زيتونة Ord mpds
hea mäng tõesti hea stardijoon
Tore
Konversioonikurss on halb. VIP on meeletult kallis. Tõrked on pidevad, sisu lisandub ja tõrkeid lisandub nendega, samal ajal kui vanad vead jäävad alles. Klienditeenindus/GM täiesti kasutu. Mõned mängijad on selle sisse häkkinud, nii et mängimine on kõike muud kui aus. Kui soovite edasi pääseda, olete sunnitud pvp-d tegema. Serverite ühendamine ei lõpe kunagi, tuues sisse rohkem vaalu, et sundida teid lisama. Langusmäärad on haletsusväärsed. Ära liitu FB grupiga/lehega. Mängijad kasutavad seda mängust lahkumiseks.
nende ainus 2 klassi tegelane mees ja naine. hea graafika ja ma ei tunne mängust mahajäämust, kuid mulle ei meeldi automaatmängud, need mängud juhivad teie mänge, iga ülesanne mängib autoga
liiga palju maha jäänud
Siiamaani on kõik korras. See meenutab mulle kuidagi teist mängu.
See mäng on tõesti lõbus, olen seda mängu juba palju kordi mänginud alates 2020. aastast. Kuid mõnel põhjusel kustutasin selle ja nüüd laadisin selle uuesti alla, kuid mängides ei saa ma mõnes kohas (nt Changan Citys) minna kuigi minu tase on nõutud tase) ma ei tea, mis sellel viga on. Võib-olla peaksin selle tõesti kustutama, kuigi *ohkama*, see on siiski suurepärane mäng.
Armastan seda mängu, kulutasite sellele hõlpsalt üle 100 naela, ostsin eile 20-naelase paki... Logige täna sisse ja minu mäng on keelatud? Millal ma selle mänguga muud teen kui mängin ja kulutan? Võtsin toega ühendust, nii et nad saavad minu mängu blokeerida..... Seda mängu mulle tegelikult meeldib mängida.
Saate 4* mitte välimuse, tunnetuse või mängulisuse tõttu, vaid häälnäitlejate pärast, et nad on nii halvad, et teie NPC-d on nii kaunid ja hääled ei sobi neile üldse!
Ma armastan seda nii palju, et te ei saa selle mängu mängimist lõpetada
Ma armastan sind alati, mul on kõik yallsi rakendused, aga sa pead tulema EXP-ga
Ma tõesti ei tea, mis toimub. liides on kõikjal. Nad andsid mulle pärast eelregistreerimist kinkekoodi, kuid ma ei tea, kuhu seda sisestada.
Ei. Tegelaste redigeerimine puudub.
Siiamaani on kõik korras. Sujuv esitus, ilus graafika. Edit: Automaatne esitamine muutis selle enamasti igavaks
Väga hea mäng kena graafika ja ei mingit viivitust 5 tärni selle mängu eest
Lisa oli näidanud tähemärgi kohandamist. Ei olnud ühtegi. Muidu on see teie tavaline brauseripõhine MMO. Halb.
Mulle meeldib seda mängu mängida, see on lõbus ja raske leida uusi sõpru üle maailma
Selle mängimine oli väga sõltuvust tekitav ja väljakutsuv, et valida oma avatari, luua grupp ja kohtuda uute sõpradega ning võidelda missiooni kõikidel ülesannetel rohkemate koletistega.
Celestial Fate Fabularne akt
See pole nagu piltidel, mida saate ise määratleda, kuid mängukogemus on suurepärane.
Celestial Fate Рольові gyv
See mäng on suurepärane
5 kui lubate ühelgi VIPil gildi luua LOL
🤔
Kinks töötab välja.Hea mäng, aga VÄGA KALLIS
Celestial Fate 롤플레잉 emwb
Celestial Fate Рольові gyv
Suurepärane mäng
Selguse mõttes. Mis kasu on uuesti eelregistreerimisest? Kas raiskate kellegi teise aega või tasuta esemeid?
Olen sellest sõltuvuses, see on hämmastav, mulle meeldib graafika ja kõik muud asjad... tehke veel selliseid mänge♡♡
Proovime seda
See on üsna kurb, et saame seda mängu mängida ainult WiFi kaudu. Ma ei saa isegi 4GLte-ga üksi mängu siseneda. See on natuke hiline, eriti pvp-võistluste ajal, mõned oskused ei registreeritagi.
Celestial Fate Role Playing geu
Nii tore ja lihtne mäng...
See on lõbus, kuid võit on siiski tasuv