Post by saureslatalen on Mar 14, 2022 9:23:22 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goldex Pokedex ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goldex Pokedex IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch crystals ▞▞▞
▞▞▞ Goldex Pokedex 2022 version ▞▞▞
Φαίνεται ωραίο, αλλά θα ήθελα πραγματικά να μπορώ να αλλάξω την εμφάνισή του. Απλώς δεν μπορώ να το δω αυτό για μεγάλες χρονικές περιόδους
Math: Long Division آموزش kkr
Φαίνεται ότι είναι ένα έργο σε εξέλιξη και πιθανότατα θα είναι πολύ καλό στο μέλλον, αλλά δεν μου δίνει τις πληροφορίες που αναζητώ
Είναι πολύ καλό, αλλά μακάρι να μπορούσατε να το πολεμήσετε
Goldex Pokedex Књиге и референце uoz
Αυτή η εφαρμογή είναι πραγματικά υπέροχη, αλλά, όταν πήγα στο team builder, επέλεξα το torracat ως το πρώτο μου pokémon. Πήγα να επιλέξω τις κινήσεις και 3 από τις 4 ήταν στη λίστα. Το torracat μου στο ultra moon μαθαίνει διπλό λάκτισμα αλλά δεν ήταν εκεί. Διορθώστε το. Αλλά γενικά εξαιρετική εφαρμογή.
Αυτή η εφαρμογή έχει απορριφθεί εντελώς
Η φωτογραφία θέλει χρώμα
Καλή εφαρμογή! Σημείωση για τους Devs ωστόσο: Τα στατιστικά για το Galarian Zapdos δεν είναι σωστά. Επεξεργασία: Τα στατιστικά εξακολουθούν να είναι λανθασμένα μετά την ενημέρωση!
Φοβερή εφαρμογή
Αυτό το Pokedex είναι το καλύτερο pokedex που έχω δει ποτέ, και είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξα το καλύτερο pokedex! Εξαιρετική δουλειά, συνεχίστε έτσι. Πότε έρχεται η νέα λειτουργία εναντίον της λειτουργίας; Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Θα πρέπει να υπάρχει επιλογή φίλτρου για κατηγορίες (όπως Baby Pokemon, Legendary Pokemon) που θα είναι πολύ χρήσιμη.
Η εικόνα των pokemon είναι αρνητική. Εξαιτίας αυτού του προβλήματος δίνω 4 αστέρια
Goldex Pokedex Knihy a referenční materiály biky
Αναζήτησε ένα τυχαίο Pokémon ως δοκιμή και εύλογα ρώτησε "εντάξει, πού είναι το υπόλοιπο" Δεν αποθηκεύει ουσιαστικά καμία χρήσιμη πληροφορία
Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή και τη χρησιμοποιώ αρκετά συχνά. Η μόνη βελτίωση που θα μπορούσε να γίνει είναι η εμφάνιση των EV σε κάθε γενιά.
εξαιρετική εφαρμογή. Ενημερώθηκε σε 5 αστέρια. Ο προγραμματιστής απάντησε με μια απάντηση σχετικά με το πώς να κάνω ακριβώς το είδος αναζήτησης "κατά τύπο" που νόμιζα ότι έλειπε η εφαρμογή. Το μόνο που θα μπορούσε να το βελτιώσει καθόλου, θα ήταν η προσθήκη μιας άλλης επιλογής προβολής (παρόμοια με την "προβολή τύπου με προβολή βασικών στατιστικών") αλλά με μια άλλη μικρή σειρά κάτω από τα στατιστικά στοιχεία, με μια λίστα εικονιδίων τύπων. Ως μια γρήγορη αναφορά για το τι είναι ισχυρό έναντι, αδύναμο, ανοσία κ.λπ. Αλλά αυτό θα ήταν απλώς ένα επιπλέον κερασάκι σε μια ήδη εκπληκτική εφαρμογή.
Achha
αν θα μπορούσατε να επεξεργαστείτε ξανά τη δυνατότητα ταξινόμησης καθώς είναι τόσο ενοχλητικό να κάνετε κύλιση σε όλες τις παραλλαγές gigantamax, megas και τοπικές για να φτάσετε στις υπόλοιπες. Θα έβαζα τις παραλλαγές σε σειρά pokedex και megas, gigantamax στο τέλος από τους θρυλικούς. Νέα αναβάθμιση! Φοβερός! Θα αφαιρούσα το κουμπί "replace" (μπορούμε απλώς να διαγράψουμε το mon) και για το κουμπί "evolve", θα έδειχνα μόνο το σχετικό pokemon. Κάντε κλικ στο evolve σε ένα eevee και εμφανίστε όλες τις εξελίξεις.
Γεια σου προγραμματιστές υπέροχη εφαρμογή! Ως ανταγωνιστικός παίκτης/μονομαχίας πόκεμον θα ήθελα να προτείνω την προσθήκη μιας απόδοσης IV και EV ή ή ενός προκαθορισμένου σετ για ή ενός Pokemon π.χ. μπορεί να υπάρχει μια ενότητα για leads σε μια μονομαχία όπως το Skarmory Ferrothorn και άλλα και σάρωθρες και καθαρίστριες όπως οι Tapu Lele και Marshadow. Αυτό θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη στην υπέροχη εφαρμογή σας!
Goldex Pokedex Sách và Tài liệu tham khảo ruf
Το Pokeinfo είναι καλύτερο
Υπέροχη εφαρμογή νόμιζα ότι ήξερα όλα τα pokemon, αλλά όταν έγινε λήψη αυτή η εφαρμογή που είδα δεν ήταν καν κοντά. Και πάντα χτίζω τις ομάδες μου με αυτήν την εφαρμογή. Αλλά είδα ότι λείπουν μερικές φόρμες gigantamax, όπως το gigantamax venusaur και το gigantamax blastoise, οπότε παρακαλώ βάλτε τις. Αλλά πραγματικά το καλύτερο pokedex ποτέ.
Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή, στην πραγματικότητα επαινώ όποιον το έφτιαξε, δεν είμαι πραγματικά ειδικός στα pokemon μερικές φορές ξέχασα πώς να εξελίξω ορισμένα pokemon, τοποθεσία, εκμάθηση κινήσεων αναπαραγωγής χρόνου και αυτή η εφαρμογή είναι χρήσιμη όποτε θέλετε να ξαναεπισκεφτείτε τα παλιά σας παιχνίδια πόκεμον και να ξεχάσετε πράγματα στη συνέχεια χρειάζεσαι αυτό 👍
Αυτή είναι η εφαρμογή είναι τέλεια, αλλά πρέπει να υπάρχει μια λειτουργία για τη χρήση των κανονικών μοντέλων χωρίς να δείχνει γυαλάδα, επειδή τα μοντέλα αποσπούν πολύ την προσοχή
Είναι πολύ κακό να βλέπεις αυτά τα Pokemon.
Είναι φοβερό, αλλά αν προσθέσετε ικανότητες δωρεάν, θα είναι υπέροχο
Isle of armor and crown tundra Η είσοδος στο Pokemon δεν υπάρχει ακόμα τούνδρα του στέμματος, αλλά εξακολουθείτε να προσθέτετε καταχωρήσεις στο νησί της πανοπλίας διαφορετικά αυτό θα ήταν 5 αστέρων αντί για 3 αστέρων
Καλό περιεχόμενο αλλά περίεργο UI.
Μια πολύ καλή εφαρμογή το συνιστώ πραγματικά, λίγο πρέπει να αγοράσετε την έκδοση pro για να ξεκλειδώσετε περισσότερες ομάδες και το Pokedex που είναι κάπως ενοχλητικό, τουλάχιστον αφήστε μας να φτιάξουμε 20 ομάδες αντί για μόλις 3 πριν γίνουν 20, αλλά τώρα είμαι απογοητευμένος, ελπίζω να θα λάβει κάποια μέτρα
Είμαι εξαιρετικά επιλεκτικός με τα Pokédexes. Δεν ήμουν ευχαριστημένος με ένα από τότε που καταργήθηκε το Pokégear, όπως το 2015. Αλλά αυτή η εφαρμογή έχει μεγάλες δυνατότητες. Νομίζω ότι η διεπαφή χρήστη του φίλτρου θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια επιπλέον προσοχή. Επίσης, το Gen VI χρειάζεται διάκριση στο φίλτρο movesets για pokemon, καθώς είχαν διαφορετική ισορροπία στο X/Y έναντι του OR/AS. Παρά το γεγονός αυτό, αυτή η εφαρμογή εξακολουθεί να είναι αρκετά καλύτερη από τις άλλες εφαρμογές. Ανυπομονώ να χρησιμοποιήσω αυτήν την εφαρμογή καθώς φτάνει στο τρίτο στάδιο.). Μην αφήσεις τα Nintenbots να σε πλησιάσουν, φίλε.
Δεν εξετάζω ποτέ εφαρμογές, αλλά μετά την προηγούμενη ενημέρωση, έπρεπε απλώς να το κάνω! Αγαπώ απόλυτα τη Goldex. Ήταν εξαιρετικά χρήσιμο στο να παρακολουθώ την πρόοδό μου στα παιχνίδια και να χτίζω ομάδες ακόμα και πριν ξεκινήσω ένα παιχνίδι. Η νέα ενημέρωση με τις τοποθεσίες Kanto που προστέθηκαν είναι σίγουρα η αγαπημένη μου! Συνήθως θα έπρεπε να ελέγξω το Bulbapedia για αυτές τις πληροφορίες, αλλά τώρα είναι όλα σε μία εφαρμογή. Μπράβο στους προγραμματιστές, ανυπομονώ να δω ποιες άλλες δυνατότητες θα προσθέσετε στο μέλλον!
Απολύτως η καλύτερη εφαρμογή Pokedex που έχω βρει. Έχει ήδη δείξει σε κάποιους φίλους του που πρόκειται να το διατηρήσουν, καθώς και πώς ακόμα και με τη δωρεάν έκδοση λαμβάνετε σχεδόν όλες τις πληροφορίες που θέλει κάποιος. Θα έδινα έξι αστέρια αν μπορούσα.
Προτιμώ αυτό από το dataDex, αλλά του λείπουν μερικά Pokemon στο location dex. Για παράδειγμα, η διαδρομή 3 στο Let's Go Pikachu δεν εμφανίζει τον Charmander. Λείπουν και πολλοί άλλοι.
Πόκεμον σούπερ
Goldex Pokedex પુસ્તકો અને સંદર્ભ jpsw
Δώστε μια δροσερή ματιά σε ένα κανονικό pokedex, χωρίς εξήγηση αδυναμιών ή δυνατοτήτων, δεν αξίζει τον κόπο
Μου αρέσει η εφαρμογή σας, αλλά υπάρχουν μόνο λίγα από τα galar pokemon που περιλαμβάνονται, οπότε δίνω 4 αστέρια
Κάνει τη δουλειά. Έψαχνα έναν τρόπο να δημιουργήσω ομάδες στο τηλέφωνό μου και η Goldex με βοηθά να το κάνω αυτό. Δεν έχω καλύψει ακόμα τις ομάδες, αλλά υπάρχουν μερικά paywalls όπως το να μην μπορείτε να επιλέξετε ικανότητες για τα Pokemon σας. το ίδιο το dex είναι εντάξει, αλλά φαίνεται να υπάρχουν κάποια λάθη εδώ και εκεί. Το μόνο που μπορώ να θυμηθώ είναι το Shedinja που μαθαίνει defog - δεν μαθαίνει defog.
Αυτή η εφαρμογή είναι υπέροχη. Ελπίζω ότι θα ενημερωθεί σύντομα. Έχω ενημερωθεί στην 1.31.2. Μακάρι η τοποθεσία και άλλες δυνατότητες να προστεθούν σύντομα.
ΟΧΙ φωτογραφίες
πραγματικά δροσερή εφαρμογή. Το μόνο πράγμα που είναι λίγο "εε" είναι ότι δεν μπορείτε να ταξινομήσετε ανάλογα με την εμφάνιση του παιχνιδιού, μόνο κατά περιοχή, κάτι που μπορεί να είναι λίγο άβολο για το swsh, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι σπουδαίο.
απλά απαίσιο
Είναι λειτουργικό, απλά δύσκολο να το δεις. (Συγκεκριμένα οι ημι-αρνητικές εικόνες Pokemon. Απλώς δεν είναι... "εύκολο" να το δεις.) EDIT: αφού το δοκιμάσω ξανά, τα περίεργα χρώματα στα ίδια τα Pokemon απλά... με κάνουν να μην θέλω να το χρησιμοποιήσω. Δεν ξέρω πραγματικά γιατί. Είναι απλώς δυσάρεστο.
Goldex Pokedex Књиге и референце uoz
Είναι εξαιρετικό, αν και θα ήθελα να μπορούσαν να περιλαμβάνουν σετ εκμάθησης κάθε παιχνιδιού αντί για τη γενιά ως σύνολο.
Αυτή είναι πραγματικά μια φανταστική εφαρμογή! Η αναβάθμιση αξίζει τα λεφτά της. Μακάρι να υπήρχε μια εθνική επιλογή Pokedex που να είχε όλα τα Pokedex μαζί και έναν τρόπο να ονομάσω το Pokedex (για παράδειγμα θέλω ένα που να δείχνει τα γυαλιά που έχω πιάσει και ένα για το Pokemon που έχω στα Ιαπωνικά - μιας και είμαι με στόχο ένα ζωντανό ιαπωνικό dex)
Το χειρότερο Εάν δεν σπαταλήσετε χρήματα σε αυτήν την άχρηστη εφαρμογή, τότε δεν θα σας δείξει όλους όπως οι διαφορετικές φόρμες του pikachu κ.λπ.
Μπορείτε να προσθέσετε τους χάρτες των παιχνιδιών των γενεών pokemon
Το πιο εκπληκτικό pokedex ποτέ. Χρησιμοποιήθηκε από τότε που το ανακάλυψα. Αυτό έχει πολύ λεπτομερείς περιγραφές πόκεμον και κινήσεων και αντικειμένων. Δεν ήξερα ένα πόκεμον που τρελαίνεται όταν πεινάει και μου θυμίζει την αδερφή μου .LOL. Δεν μπορώ να εξηγήσω την εκπληκτική γοητεία του pokedex. Το καλύτερο pokedex στον κόσμο. Ποτέ να μην απεγκαθιστάτε. Ούτε εσύ. Συστήστε σε όλους. Θα έβαζα 100000000000000000000000 αστέρια αλλά επιτρέπονται μόνο 5.